marți, 31 mai 2011

          
 
CIORAN MARIUS    30-05-2011

Rulada de pui à la MCM

SECRET. Incerc sa va dezvalui  meniul ideal pentru o cina romantica
http://admin.ziarulring.com/images/upload/eveniment/rulada-de-pui--la-rin-grand-434x326.jpg
Atunci când vrei să faci ceva deosebit pentru "jumătatea” ta, poţi pregăti o cină romantică. Pentru impresionarea partenerului, trebuie să ai grijă ca totul să fie impecabil, să nu uiţi nimic. Decor, lumânări, o sticlă de vin roşu sau de şampanie, muzică şi... mâncăruri alese. Dacă eşti în pană de idei şi nu ştii ce să pregăteşti, eu te voi ajuta să prepari o delicioasă ruladă de pui.
Dacă nu ai mult timp la dispoziţie pentru a sta în bucătărie, rulada de pui cu ciuperci este alegerea perfectă. În 40 de minute, orice începător va reuşi să prepare o cină „ca la carte”.
Ingrediente pentru două porţii
1 piept de pui
100 g ciuperci
200 g orez
250 g parmezan
50 g unt
50 ml smântână lichidă
5 g pătrunjel
1 ceapă albă
1 usturoi
5 roşii cherry
5 felii prosciuto
Primul pas
Se ia pieptul de pui şi se acoperă cu o folie de plastic, pentru a nu se zdrobi. Se bate cu un ciocan de şniţele până devine plat precum un blat de pizza, apoi se condimentează cu sare şi piper după gust.
Pasul doi
Ciupercile se toacă mărunt şi se călesc în ulei de măsline cu jumătate din ceapa şi usturoiul tocate mărunt şi cu roşiile tăiate în două. Se adaugă vin alb demisec şi verdeţuri afrodiziace, ca de exemplu, rozmarin.
Pasul trei
După ce s-a răcit puţin, umplutura se pune pe pieptul de pui, care se rulează şi se îmbracă în prosciuto sau bacon, în funcţie de preferinţe şi buget. Înainte de a se introduce în cuptor, se înveleşte într-o folie de aluminiu. Cuptorul trebuie încins la 165 de grade Celsius.
Pasul patru
Orezul se căleşte cu restul de ceapă şi usturoi tocate şi, treptat, se adaugă supă de legume. Se amestecă timp de 20 de minute, după care se adaugă untul, smântâna lichidă şi parmezanul (în funcţie de preferinţe, puteţi folosi caşcaval).
Pasul cinci
După ce este scoasă din cuptor, rulada se taie în felii de 3-4 centimetri. Orezul se pune pe farfurie, iar deasupra lui se aşază feliile de ruladă. Se ornează, la alegere, cu pătrunjel sau rozmarin.
„Dacă nu au încredere în ceea ce au gătit, doamnele ar trebui să poarte o lenjerie cât mai provocatoare pentru a distrage atenţia partenerului. În cazul bărbaţilor... un buchet de flori va salva cu siguranţă situaţia” Marius Cioran bucatarul de servici   va ureaza      POFTA BUNA


















BUCATAR LA TINE ACASA

Fotografia mea
barlad, vaslui, Romania
Ma numesc Cioran Marius sunt bucatar profesionist din anul 1998.Specificul meu este bucataria internatinala;traditiional romaneasca ;italiana;pregatirea meselor festive;arta culinara.Tariful meu este de 50euro pentru un program de 8-10ore.Pentru evenimente ce depasesc 30persoane voi mai lucra si cu alte persoane ce vor fi platite separat.Este foarte important ca oferta/solicitarea dumneavoastra sa fie trimisa cu cel putin 7 zile inainte ADRESE DE CONTACT TEL:0749028101 MAIL:maryus26_cata@yahoo.ca