sâmbătă, 28 ianuarie 2012

ORGANIZAM MAJORATE

Organizare petrecere majorat

Desi toate zilele de nastere sunt speciale, majoratul este un pas important spre maturitate. Acest eveniment este ca o piatra de hotar in viata unei persoane si, prin urmare, trebuie sa fie sarbatorit intr-o atmosfera cat mai placuta.
Esti in pragul petrecerii de majorat si inca nu te-ai hotarat asupra temei iar organizarea iti da batai de cap? Scopul firmei noastre este sa va creeze cele mai originale si stilate petreceri de majorat indiferent de buget sau preferinte.


  •  Pentru toti tinerii care vor sa isi serbeze intr-un mod unic si memorabil implinirea minunatei varste de 18 ani, Palivarfoamea  organizeaza petreceri de majorat inedite, in locatii atent selectate precum:, pub-uri, baruri, restaurante, cu open bar si/sau bufet suedez.
Evenimentul va fi presarat de momente speciale: precum aparitia tortului personalizat, focuri de artificii si confetti la miezul noptii, dansatori/dansatoare cu experienta pentru intretinerea atmosferei sau pentru momente speciale cu sarbatoritul/sarbatorita.



BUCATAR LA TINE ACASA

Fotografia mea
barlad, vaslui, Romania
Ma numesc Cioran Marius sunt bucatar profesionist din anul 1998.Specificul meu este bucataria internatinala;traditiional romaneasca ;italiana;pregatirea meselor festive;arta culinara.Tariful meu este de 50euro pentru un program de 8-10ore.Pentru evenimente ce depasesc 30persoane voi mai lucra si cu alte persoane ce vor fi platite separat.Este foarte important ca oferta/solicitarea dumneavoastra sa fie trimisa cu cel putin 7 zile inainte ADRESE DE CONTACT TEL:0749028101 MAIL:maryus26_cata@yahoo.ca