miercuri, 19 ianuarie 2011

RULADA DE PUI CU CRUSTA DE ALUNE                                                                                                 Ingrediente:
un piept de pui
2 linguri mustar dulce
5 g costita
100 g branza topita
1/2 morcov
sare,piper,cimbru
50 g alune macinate

Mod de preparare:
Desfac peptul de pui, sa obtin o foaie dreptunghiulara. Bat pieptul de pui pana obtin o foaie subtire pe care o condimentez si o ung cu mustar. Asez la un capat felii de branza topita si felii de morcov taiat in lungime.Rulez o data,asez felii de costita si inca un strat de branza topita, apoi rulez pana in capat.Ung ruloul cu ulei, il infasor in folie de aluminiu si dau la cuptor pentru 50 minute, in tava unsa cu ulei si o cescuta de apa. Desfac folia,las sa se raceasca, ung cu albus de ou,tavalesc ruloul prin alune macinate si prajesc cateva secunde in tigaia cu ulei incins. Rumenim uniform pe toate partile ruloului. Las sa se raceasca,tai felii si servesc rece ca aperitiv sau cald cu garnitura de cartofi, pilaf sau paste. Noi am servit cu paste, peste care am stropit sos de ardei.                  

Un comentariu:

Anonim spunea...

Unde va mai putem gasi?De la Occident ni sa spus ca ati plecat si am aflata ca sunteti la restaurant monden.Dar nu va gasim niciodata acolo ?Succes va doreste fam radu

BUCATAR LA TINE ACASA

Fotografia mea
barlad, vaslui, Romania
Ma numesc Cioran Marius sunt bucatar profesionist din anul 1998.Specificul meu este bucataria internatinala;traditiional romaneasca ;italiana;pregatirea meselor festive;arta culinara.Tariful meu este de 50euro pentru un program de 8-10ore.Pentru evenimente ce depasesc 30persoane voi mai lucra si cu alte persoane ce vor fi platite separat.Este foarte important ca oferta/solicitarea dumneavoastra sa fie trimisa cu cel putin 7 zile inainte ADRESE DE CONTACT TEL:0749028101 MAIL:maryus26_cata@yahoo.ca