marți, 1 februarie 2011

Indemanarea si priceperea bucatarilor nostri de a pregati preparate atat din bucataria traditionala cat si din cea intenationala, pentru aceste meniuri, vor contribui la reusita evenimentul fiind o incantare pentru invitatii dumneavoastra.

In functie de bugetul pe care il aveti disponibil puteti alege una dintre variantele de meniu nunti propuse de noi. Aceste variante sunt adaptate cerintelor fiecarui client si sunt ceea ce va putem oferi pentru ca nunta dumneavoastra sa fie exact cea pe care v-o doriti, visul sa va devina realitate si sa nu regretati niciun moment ca nu ati petrecut o saptamana inainte de nunta acasa pregatind meniurile de nunta pentru invitati.

Putem concepe impreuna un meniu personalizat.

Contactati-ne pentru realizarea unui meniu care sa fie potrivit in totalitate atat cu bugetul, cat si cu dorintele dumneavoastra !!!





Niciun comentariu:

BUCATAR LA TINE ACASA

Fotografia mea
barlad, vaslui, Romania
Ma numesc Cioran Marius sunt bucatar profesionist din anul 1998.Specificul meu este bucataria internatinala;traditiional romaneasca ;italiana;pregatirea meselor festive;arta culinara.Tariful meu este de 50euro pentru un program de 8-10ore.Pentru evenimente ce depasesc 30persoane voi mai lucra si cu alte persoane ce vor fi platite separat.Este foarte important ca oferta/solicitarea dumneavoastra sa fie trimisa cu cel putin 7 zile inainte ADRESE DE CONTACT TEL:0749028101 MAIL:maryus26_cata@yahoo.ca